JDH in actie - Joppe Wolbert leidt Den Bosch naar overwinning

3
 min lezen
Door
Bas Campbell

Elk weekend vertegenwoordigen tientallen atleten ons merk. Op het veld, op de weg en op de baan; overal waar wedstrijden op hoog niveau zijn, is JDH aanwezig. In deze wekelijkse rubriek houden we je op de hoogte van de atletische prestaties van 'onze' atleten.

Unleash your power!

Voetbal

TOP Oss komt tekort tegen Jong PSV en Helmond Sport

Na een verrassend sterke start van het seizoen leed TOP Oss afgelopen vrijdag de tweede nederlaag op rij. Jong PSV was in het Frans Heesen Stadion met 0-3 te sterk. Maandagavond volgde opnieuw een tegenslag: Helmond Sport versloeg de ploeg van Sjors Ultee met 1-0.

Tegen Jong PSV stond TOP binnen zes minuten al met 0-2 achter. Later ging het iets beter, maar het was niet genoeg voor een resultaat.

Drie dagen later stond TOP Oss voor een nieuwe uitdaging. In de derby tegen koploper Helmond Sport hield de rood-witte formatie lang stand, maar kreeg in blessuretijd de 1-0 tegen. Door dit resultaat staat TOP nu 13e in de Keuken Kampioen Divisie.

Sinds dit seizoen is JDH de kledingsponsor van TOP Oss. Daarom volgen we de verrichtingen van de Brabantse profclub op de voet. Komende zondag is TOP gastheer van middenmoter FC Eindhoven.

Hockey

Joppe Wolbert leidt Den Bosch naar overwinning

Het herenteam van HC Den Bosch is het seizoen goed begonnen. Aan de Oosterplas versloegen ze Pinoké met 2-1, waarbij JDH-speler Joppe Wolbert het winnende doelpunt maakte.

Na een doelpuntloze eerste helft kwam de 0-1 al na één minuut in de tweede helft. Na de gelijkmaker ging Den Bosch vol voor de winst. Zeven minuten voor tijd scoorde Joppe Wolbert de 2-1 na een afgeketste strafcornervariant.

Volgende week donderdag staat Den Bosch tegenover het net gepromoveerde Nijmegen; zondag treffen ze SCHC, een andere nieuwkomer in de Hoofdklasse.

HGC verliest, Hurley wint

De Hoofdklasse vrouwen ging dit weekend ook van start. Een van de opvallende wedstrijden was die tussen play-offkandidaten Pinoké en HGC. De thuisploeg trok aan het langste eind met een 2-1 overwinning.

JDH-speelster Isis van Loon kwam gisteren in actie. Ze wil hun club helpen om de laatste stap richting de top 4 te zetten dit seizoen. Voorlopig moeten de Gazellen wachten op hun eerste punten van het seizoen.

Een dag eerder ging Hurley op bezoek bij het net gepromoveerde Huizen. Het werd een nipte overwinning voor Hurley, onder leiding van Marente Barentsen en Cis van der Salm, met een eindstand van 0-1.